Üniversitemiz yöneticileri (dekan/müdür/dekan yardımcıları/müdür yardımcıları/fakülte-enstitü-yüksekokul sekreterleri ve şube müdürleri) için 28-30 Kasım 2022 tarihleri arasında Rektörlük 100. Yıl Salonunda “Yönetici Geliştirme Eğitimi (Temel Hukuk Kavramları Eğitimi) Programı” düzenlenmiştir. 12 saat olarak planlanan eğitim ile katılımcılarımıza Hukuk Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe Oral Manav tarafından “Hukukun Temel Kavramları”  dersi, Arş. Gör. Dr. Ilgın Özkaya Özlüer tarafından “İdare Hukuku İlke ve Esasları” ile “Kamuda Personel Rejimi” dersleri ve Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Öntan tarafından ise “Disiplin ve Ceza Soruşturması İlke ve Esasları” dersi verilmiştir. Program kapsamında 66 akademik ve idari personelimiz bu eğitime katılmıştır.