Yönetici geliştirme eğitimleri kapsamında, Üniversitemiz şube müdürleri ve daire başkanları için 24 Ekim – 10 Kasım 2022 tarihleri arasında “Yönetici Geliştirme Eğitimi Programı” düzenlenmiştir. Program kapsamında yöneticilerimiz Güdüleme, Etkileme ve Kurum Kültürü, İnsan İlişkileri Drama Çalışmaları, Yönetim Etiği, Disiplin Hukuku ve Soruşturma, Beden Dili ve İletişim, Yönetim Yaklaşımları ve Yönetim Süreçleri, Takım Çalışması, Stres ve Çatışma Yönetimi, Toplantı Yönetimi, 4857 Sayılı İş Kanunu, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ile  Protokol ve Görgü Kuralları derslerini almışlardır. Programın büyük bir bölümü online yapılmış olup, “İnsan İlişkileri Drama Çalışmaları” dersi Eğitim Bilimleri Fakültesi Drama Salonunda, “Takım Çalışması” dersi ise Eymir Gölü gezisi etkinliği şeklinde yürütülmüştür.