Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü,  Temmuz 2023 ayı içinde hem akademik hem de idari personelimiz için altı farklı “İngilizce eğitimi” programı düzenlemiştir. Düzenlenen bu eğitimlerin iki grubu “Yabancı Dil Sınavı (YDS) Hazırlık Eğitimi Programı” için, üç grubu da “İngilizce Konuşma Eğitimleri (Konuşma Klubü) Programı” için ve bir grubu da “Genel İngilizce Eğitimi Programı” için açılmıştır.

Akademik personelimiz için 10 Temmuz – 28 Temmuz 2023 tarihleri arasında online düzenlenen “Yabancı Dil Sınavı (YDS) Hazırlık Eğitimi Programı”nın ilk grubuna 12 personelimiz katılmış olup, programda Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim görevlilerinden Ali Parmaksız eğitim görevlisi olarak görev almıştır. Programımız 60 saat sürmüş ve online yürütülmüştür.