Üniversitemiz akademik personeli için açılan önemli eğitim programlarımızdan birisi olan “Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Eğitimi Programı”, Üniversitemiz araştırmacıları arasında araştırma kültürünü yaygınlaştırmak ve araştırma süreçlerinin genç araştırmacılardan deneyimli araştırmacılara kadar benimsenmesini sağlamak amacı ile Araştırma Dekanlığı Araştırma Projeleri Destek Ofisi Koordinatörlüğü ile Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü koordinasyonunda 26 Nisan – 21 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenmiştir. Çoğunluğu online olarak düzenlenen programa 57 personelimiz katılmış olup, programın üç dersi yüz yüze gerçekleştirilmiştir. Öğr. Gör. Özge Nur Kanat’ın destek verdiği 20 saatlik bu etkinlik kapsamında araştırma ve proje yönetim süreçlerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası fon kaynaklarına başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar araştırmacılar ile paylaşılmıştır.