Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığının talebi üzerine Problem Çözme Teknikleri ve Çatışma Yönetimi, Sağlıklı İletişim Kurma ve Çatışma Yönetimi, Protokol Kuralları, Halkla İlişkiler ve Kurum Kültürü, Ekip Çalışması ve Motivasyon Eğitimi, Zaman ve Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü,  Etkili İletişim ve İletişim Teknikleri ve Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri derslerinden oluşan bir hizmet içi eğitim programı düzenlenmiştir. Tamamı online olarak planlanan 18 saatlik program kapsamında Üniversitemi Eğitim Bilimleri Fakültesi akademik personeli Prof. Dr. Selahiddin Öğülmüş, Öğr. Gör. Dr. Nesime CAN, Öğr. Gör. Dr. Öykü MANÇE ÇALIŞIR ve Arş.Gör. Dr. Burcu TOPTAŞ ile İletişim Fakültesi akademik personeli Doç. Dr.Deniz SEZGİN EMÜLER, Arş. Gör. Hande Müge YILANCIOĞLU, Arş. Gör. İlkin Esen YILDIRIM ve Arş.Gör. Dr. Nilüfer Pınar KILIÇ eğitici  olarak destek vermişlerdir.