Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığının talebi üzerine, Tıp Fakültesinde görev yapan personel için bir hizmet içi eğitim programı düzenlenmiştir. Eğitim programında yer alan konular ilgili Fakülte Dekanlığının talebi olup, 2021 yılında 19-30 Nisan 2021 tarihleri arasında online düzenlenen aynı eğitim bu defa yüz yüze planlanmış ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. 18 saat düzenlenen eğitimde “Problem Çözme Teknikleri ve Çatışma Yönetimi”, “Sağlıklı İletişim Kurma ve Çatışma Yönetimi”, “Protokol Kuralları”, “Halkla İlişkiler Kurum Kültürü”, “Ekip Çalışması ve Motivasyon”, “Zaman ve Stres Yönetimi”, “Öfke Kontrolü”,  “Etkili İletişim ve İletişim Teknikleri” ve “Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri” dersleri yer almış ve 125 personelimiz bu eğitime katılmıştır.

Programda Yer Alan Eğitim Görevlilerimiz:

Prof. Dr. Şakir ÇINKIR (Eğitim Bilimleri Fakültesi)
Prof. Dr. Pınar ÖZDEMİR (İletişim Fakültesi)
Öğr. Gör. Dr. Öykü MANÇE ÇALIŞIR (Eğitim Bilimleri Fakültesi)
Arş. Gör. Burcu TOPTAŞ (Eğitim Bilimleri Fakültesi)
Arş. Gör. İsmail Uğur AKSOY (İletişim Fakültesi)
Arş. Gör. Hande Müge YILANCIOĞLU (İletişim Fakültesi)
Arş. Gör. Mine RUGANCI LİVAN (İletişim Fakültesi)