Üniversitemiz temizlik personeli için Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binasında bulunan Hizmet İçi Eğitim Salonunda 22-29 Aralık 2022 tarihleri arasında “Temizlik Personeli Temel Eğitim Programı” düzenlenmiş olup, 18 saat olarak planlanan eğitime 13 personelimiz katılmıştır. Program kapsamında katılımcılarımız “Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri”,  “İnsan İlişkileri Drama Çalışmaları”, “Protokol ve Görgü Kuralları”, “İş Yerinde Hijyen”, “İş Yerinde Dezenfeksiyon İşlemleri”, “Temizlikte Kullanılacak Kimyasalların Kontrollü Kullanımı ve Ortam Havalandırması”, “Temel Mevzuat Eğitimi (Disiplin Uygulamaları)” dersi ile “Öfke ve Stres Yönetimi” derslerini almışlardır. Eğitim programında Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Fakültesinden Arş. Gör. Burcu Toptaş, Güzel Sanatlar Fakültesinden Öğr. Gör. Dr. Gökhan Karaosmanoğlu, Basın Halkla İlişkiler Biriminden Öğr. Gör. Hayri Çelebi, Biyoteknoloji Enstitüsünden Senem Koçak ve Hukuk Müşavirliğinden Feyzullah Kalabaş eğitim görevlisi olarak yer almıştır.