Üniversitemiz birimlerinde taşınır kayıt kontrol görevlisi olarak görev yapan personelimize yönelik olarak 06 Aralık 2023 tarihinde İbn-i Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hasan Ali Yücel Salonunda “Taşınır Mal Yönetmeliği Eğitim Programı” düzenlenmiştir. Söz konusu hizmet içi eğitim programının düzenlenmesi talebi Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığından iletilmiş ve bunun üzerine Üniversitemizin diğer akademik ve idari birimlerinin de bu konudaki ihtiyacını karşılamak üzere eğitim bütün birimlerimize açılmıştır. 3 saat düzenlenen eğitim Strateji Geliştirme Daire Başkanlığından Hülya Fişek tarafından verilmiş olup, programa üçü akademik personel olmak üzere 65 personelimiz iştirak etmiştir.