Üniversitemiz akademik ve idari personeli için Koordinatörlüğümüzce sağlığın korunması ile ilgili bir eğitim programı düzenlenmesi düşünülmüş ve birimlerimizden söz konusu eğitim programına katılma talepleri toplanmıştır. Oldukça yüksek bir oranda isteklinin bulunması üzerine 05-06 Temmuz 2022 tarihleri arasında Eczacılık Fakültesi 50. Yıl Salonu ile Rektörlük 100. Yıl Salonunda “Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Eğitim Programı” düzenlenmiş ve yaz döneminde düzenlenmiş olmasına rağmen eğitime toplam 89 akademik ve idari personelimiz katılım göstermiştir.  Program kapsamında katılımcılarımıza “sağlık kavramı”, “erken tanı ve sağlık taramaları”, “bulaşıcı hastalıklardan korunma”, “sağlıklı yaşam biçimleri ve stresle baş etme yöntemleri” üzerinde durulmuştur. Kahkaha yogası etkinliğiyle son bulan eğitim 6 saat olarak planlanmıştır.

Programda Yer Alan Eğitim Görevlilerimiz:

Dr. Öğr. Üyesi Deniz HARPUTLU (Hemşirelik Fakültesi)
Öğr. Gör. Dr. Fatma Özlem ÖZTÜRK (Hemşirelik Fakültesi)