Üniversitemiz Hastaneler Başhekimliği, hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında İbn-i Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan personeli için “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, “2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu”, “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu” konularında eğitim düzenlenmesini talep etmiştir. Bu talep üzerine Koordinatörlüğümüzce 02-04 Mart 2022 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hasan Ali Yücel Toplantı Salonunda ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Mavi Salonda “Mali Yönetim ve Kamu İhale Mevzuatı Eğitim Programı” düzenlenmiş olup, programa 32 hastane çalışanlarımız katılmıştır. Programda yer alan dersler Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı mali hizmetler uzmanlarından Tuba Tokmak  tarafından verilmiş olup, programın süresi 9 saat olarak planlanmıştır.