Üniversitemizin akademik ve idari birimlerinde 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında gerçekleştirilen satınalma işlemlerinin doğru anlaşılması ve uygulanabilmesi, uygulamada yaşanan tereddütlerin
giderilmesi ve şikâyetlerin en aza indirgenmesi amaçlanarak “Kamu İhale Mevzuatı Eğitim Programı” düzenlenmiştir. Üniversitemizin Simdata İhale Danışmanlık, Eğitim Piyasa Araştırması Şirketi ile yapmış olduğu “Danışmanlık Hizmeti Alımı” kapsamında çalışanlarımız için ücretsiz eğitim verilmesi talep edilmiş ve bu talep doğrultusunda Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığının da katkısıyla ilgili firma tarafından 25-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında Rektörlük 100. Yıl Salonunda bu eğitim gerçekleştirilmiştir. Hem Üniversitemiz harcama birimlerinin yöneticileri ve hem de mali işlerden sorumlu personelin katıldığı eğitim programının süresi 19 saat olup, 114 personelimiz katılım göstermiştir.

Programda Yer Alan Eğitim Görevlilerimiz:

Mehmet ATASEVER (Kamu İhale Kurulu Eski Üyesi)
Ceyhun YILMAZ (Gençlik ve Spor Bakanlığı)
Yavuz ATEŞ (Sağlık Bakanlığı)