Üniversitemizde göreve yeni başlayan idari personelimiz için 01-14 Aralık 2023 tarihleri arasında “İdari Personel Oryantasyon Eğitim Programı” düzenlenmiştir. Program kapsamında katılımcılarımız aşağıda isimleri belirtilen eğitim görevlilerinden ilgili dersleri almışlardır:

1- Öğr. Gör. Dr. Erhan POLAT (Elmadağ Meslek Yüksekokulu) – Bilgi Güvenliği

2- Öğr. Gör. Hayri ÇELEBİ (Basın Halkla İlişkiler Birimi) -Protokol ve Görgü Kuralları

3- Arş. Gör. İsmail Uğur AKSOY (İletişim Fakültesi) – Kurum Kültürü

4- Yasemin AYDÖNER (Belge Yönetimi ve Arşiv Sistemi (BEYAS) Koordinatörlüğü) – Resmi Yazışma Kuralları

5- Remziye Çelikbaş (Personel Daire Başkanlığı) – Ankara Üniversitesinin Tanıtılması

6- Remziye Çelikbaş (Personel Daire Başkanlığı) – Akademik ve İdari Yapılanma

Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası Hizmet İçi Eğitim Salonunda düzenlenen eğitim kapsamında katılımcı grup aynı zamanda kampus turu yaparak Üniversitemiz yerleşkelerini yakından gezme imkanı da bulmuşlardır. 20 saat süren etkinliğimize 31 personelimiz katılım göstermiştir.