Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında geleneksel hale gelen eğitim programlarımızdan biri olan “İdari Personel Oryantasyon Eğitim Programı” bu yıl 22-25 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenmiştir. 24 saat olarak yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleştirilen program kapsamında Üniversitemize yeni katılan personelimiz için “Ankara Üniversitesinin Tanıtılması”, “Akademik ve İdari Yapılanma”, “Resmi Yazışma Kuralları”, “Bilgi Güvenliği”, “Protokol ve Görgü Kuralları” ve “Kurum Kültürü” dersleri verilmiştir. Ayrıca katılımcılarımız Rektörlüğümüze bağlı daire başkanlıklarını gezerek daire başkanlıklarının görev alanları hakkında bilgi sahibi olmuşlardır. Programa 8 personelimiz katılım göstermiştir.