“Fizyoterapistler Temel Eğitim Programı” Üniversitemizde ilk kez düzenlenen hizmet içi eğitim programları arasında yer almaktadır. Fizyoterapistlerimiz için 11 – 25 Aralık 2023 tarihleri arasında 19 saatlik bir eğitim programı uygulanmış ve Üniversitemiz İbn-i Sina Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda yüz yüze etkinlik şeklinde yürütülen bu programa 20 fizyoterapistimiz katılım göstermiştir. Program kapsamında katılımcılarımız;

1- Prof. Dr. Şakir ÇINKIR (Eğitim Bilimleri Fakültesi) – Zaman Yönetimi
2- Prof. Dr. Ayşe Adile KÜÇÜKDEVECİ (Tıp Fakültesi) – Egzersiz Programları Hazırlama (Yaşlılıkta ve Osteoporozda Egzersiz Programları)
3- Prof. Dr. Şehim KUTLAY (Tıp Fakültesi) – Egzersiz Programları Hazırlama (Lenfödemde Fizik Tedavi ve Egzersiz)
4- Prof. Dr. Yeşim KURTAİŞ AYTÜR (Tıp Fakültesi) – Egzersiz Programları Hazırlama (Sağlıkta ve Rehabilitasyonda Egzersizin Yeri)