Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığının 20-30 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen “Bölüm Sekreterleri Temel Eğitim Programı”nda yer alan derslerin kendi personeli için de verilmesi istemi üzerine Koordinatörlüğümüz programda yer alan derslerden her ay bir konuyu sunmak üzere programda ders veren eğitim görevlileri ile görüşmeler yaparak ilk dersin 09 Şubat 2022 tarihinde verilmesini sağlamıştır. Yalnızca Spor Bilimleri Fakültesi çalışanları için değil, tüm Gölbaşı Yerleşkesi çalışanları için de bir fırsat olmasını sağlamak amacıyla ilk dersimiz olan “Etkili İletişim ve Güzel Konuşma Semineri” online platformda 2 saat olarak gerçekleştirilmiştir. Program Basın Halkla İlişkiler Biriminden Öğr. Gör. Fulya Akbuğa tarafından verilmiş ve seminere 14 personelimiz katılmıştır.