Diyetisyenlerimiz için 05- 14 Haziran 2023 tarihleri arasında “Diyetisyenler Temel Eğitim Programı” düzenlenmiştir. Program 21 saat olarak online düzenlenmiştir. Üniversitemizde ilk kez düzenlenen bu programda Menü Planlama, Gıda Güvenliği ve Kalite Sistemleri, Türk ve Dünya Mutfaklarında Pişirme Teknikleri, Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri, Yemek Hizmetleri Teknik Şartnamesi, Hastanelerde Diyet Uygulamaları ve İnsan İlişkileri Drama Çalışmaları dersleri verilmiştir. Beypazarı Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları Dr. Öğ. Üyesi Yalçın Güçer, Öğr. Gör. Eda Selimoğlu, Öğr. Gör. Emir Hilmi Üner ve Öğr. Gör. Behiye Nur Ünal Kirazcı; Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlilerinden Dr. Gökhan Karaosmanoğlu; Eğitim Bilimleri Fakültesi araştırma görevlilerinden Burcu Toptaş; Tıp Fakültesi çalışanlarından Nermin Esra Afacan ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanlarından Ferdane Gül Konmaz’ın ders verdikleri programa 12 diyetisyenimiz katılmıştır.