Üniversitemizde elektrik işlerini yürüten personelimiz ile santral birimlerinden sorumlu olan çalışanlarımız için 18–25 Aralık 2023 tarihleri arasında Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binasında bulunan hizmet içi eğitim salonunda “Destek Hizmetleri Çalışanları Temel Eğitim Programı” düzenlenmiştir. 30 saat düzenlenen bu eğitim programına 12 personelimiz katılmıştır. Program kapsamında katılımcılarımız “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi”, “Alan Eğitimi (Elektrik-Santral)”, “Öfke ve Stres Yönetimi”, “Etkili ve Güzel Konuşma”, “Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri”, “İnsan İlişkileri Drama Çalışmaları”, “Protokol ve Görgü Kuralları”, “İlkyardım Eğitimi” ve “Yangın Eğitimi” derslerini almışlardır.

Programda görev alan eğitim görevlilerimiz;

Prof. Dr. Bülent AKAY (Mühendislik Fakültesi) – Yangın Eğitimi
Arş. Gör. Dr. Elif AKISKA (Mühendislik Fakültesi) – İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
Dr. Öğr. Üyesi İhsan METİNNAM (Güzel Sanatlar Fakültesi) – İnsan İlişkileri Drama Çalışmaları
Öğr. Gör. Şahinde CANBULAT (Hemşirelik Fakültesi) – İlkyardım Eğitimi