Üniversitemiz Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdulkadir Noyan Salonunda 04 Şubat 2023 tarihinde öğleden önce ve öğleden sonra iki oturum olmak üzere “Çatışma Yönetimi, Kişilerarası İletişim ve Halkla İlişkiler Semineri” düzenlenmiştir. Programda “Sosyo-Psikolojik Boyutlarıyla Çatışma ve Çatışma Yönetimi “, “Kişilerarası İletişim” ve “Stratejik Halkla İlişkiler” dersleri verilmiş olup sabah oturumuna 277, personelimiz katılmıştır. Programının ilk oturumuna Üniversitemiz fakülte / enstitü / yüksekokul sekreterleri, daire başkanları, iç denetim birimi başkanı, şube müdürleri; ayrıca daire başkanlıklarında, Genel Sekreterlikte, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğünde görev yapan tüm personel ile fakülte / enstitü / yüksekokulların personel ve öğrenci işleri birimi çalışanlarının katılması hedeflenmiştir. Üniversitemiz İletişim Fakültesinden Prof. Dr. Fatih Keskin, Arş. Gör. Dr. Nilüfer Pınar Kılıç ve Arş. Gör. Hande Müge Yılancıoğlu’nun destek verdikleri programın süresi üç saattir.