Üniversitemize açıktan yeni atanan kadrolu idari personelimiz için düzenlenmesi zorunlu olan aday memur eğitimlerinin ilk kısmı olan “Aday Memur Temel Eğitim Programı” 21 Mart – 01 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılmıştır. 10 aday personelimizin katıldığı eğitim programının süresi 72 saattir. Program kapsamında aday memurlarımıza “657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu”, “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi “, “Genel Olarak Devlet Teşkilatı”, “Milli Güvenlik”, “Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri”, “Türkçe Dil Bilgisi Kuralları”, “Haberleşme”, “Gizlilik ve Gizliliğin Önemi”, “Yazışma-Dosyalama Usulleri”, “Türkiye Cumhuriyeti Anayasası”, “Halkla İlişkiler ” ile “İnsan Hakları” dersleri verilmiştir.

Programda Görev Alan Eğitim Görevlilerimiz:

Prof.Dr. İpek ÖZKAL SAYAN (Siyasal Bilgiler Fakültesi)

Doç.Dr.Ozan ZENGİN (Siyasal Bilgiler Fakültesi)

Doç.Dr.Necdet AYSAL (Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü)

Dr. Öğr. Üyesi Atay AKDEVELİOĞLU (Siyasal Bilgiler Fakültesi)

Dr.Öğr.Üyesi Serdar YILMAZ (Hukuk Fakültesi)

Öğr.Gör.Dr.Gökhan BULUT (İletişim Fakültesi)

Öğr. Gör.Dr. Ali GÜL (Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi)

Arş. Gör. Dr. Deniz POLAT AKGÜN (Hukuk Fakültesi)

Arş.Gör. Serbest Can ENSARİOĞLU (Hukuk Fakültesi)

Arş.Gör.Hande Müge YILANCIOĞLU (İletişim Fakültesi)

Feyzullah KALABAŞ (Hukuk Müşavirliği)