Üniversitemize açıktan atanan 10 aday personelimizin temel eğitimleri 21 Mart – 01 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılmıştı, hazırlayıcı eğitimleri ise 04-29 Nisan 2022 tarihleri arasında tamamlanmıştır. 75 saat olarak planlanan eğitimin ilk haftası adayların ortak derslerinden oluşmakta olup, sonraki haftalarda ise görev alanlarına göre yapılandırılmış bir program uygulanmaktadır. Sağlık alanında görev yapan sağlık personeli ya da teknik hizmetler sınıfında görev yapan adayların eğitimleri kendi birimlerince hazırlanmakta, diğer unvanlarda görev yapan adaylarımıza ise görev alanlarına göre Rektörlüğümüz bünyesindeki Daire Başkanlıklarında eğitim verilmektedir.

Programın ortak bölümünde yer alan dersler: “Kamu Görevlileri Sendikacılığı”, “Davranış Kuralları”, “Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Konuları”, “Personel Daire Başkanlığı Konuları”, “Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Konuları”, “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Konuları”, “Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Konuları”, “Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Konuları”, “İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Konuları”, “Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konuları”, “E-BEYAS Uygulamaları ve Bilgi Güvenliği”, “Mesleki Etik İlkeleri ve Yolsuzlukla Mücadele” ve “Üniversitemiz Örgüt Yapısı”.

Eğitim Programının Ortak Alınan Derslerinde Görev Alan Personelimiz:

Prof.Dr. Metin ÖZUĞURLU

Doç.Dr.Pelin TAŞKIN